Kommende kurs og møter i Østfold

Hva skjer høsten 2016?

Tir 6/9   Sesongåpning! Høsten starter hos med Anne Fehn og Odd Arne Hagen som demonsterer mediumskap. Filosofi med Asbjørn Alveberg
  
Tir  11/10    En av europas med kjente medium Tim Abbott kommer til oss. Han og Andre' Kirsbom med fler har mediumdemonstrasjon.   

Tir 15/11 

 

Hege Heia og Manuela Johansen kommer til oss og deler med oss sitt fantastiske mediumskap. Får du besøk i kveld?"

 

Se også i menyen til venstre for flere arrangementer og detaljer i  'Aktiviteter Østfold" 

Vel møtt!  i 
Fra oss i NSF Østfold

Hva skjer utover høsten i Østfold?

Anita Helen Rasmussen Foredrag og seanse 8/12-2015
Anita Helen Rasmussen fra Jakten på den 6. sans vil snakke mediumskap og egne erfaringer. Deretter deretter holder hun en mediumdemonstrasjon.

Minikurs i mediumskap 3/11-2015
Vårt dyktige medium og lærer fra Oslo, Manuela Johansen vil holde et minikurs. Alle som vil kan delta og få et innblikk i hvordan det er å lære om mediumskap. Dette er for alle og stiller ingen krav til forkunnskaper. Inngang kr 50,-  for medlemmer og kr 100,- for andre inkluderer minikurs.

Rekordkveld med Tim Abbot 13 oktober 2015
Vi hadde en veldig hyggelig kveld med Tim Abbot og André Kirsebom. Tim fikk virkelig vist hvor viktig den menneskelige biten av mediumskapet betyr. Med sin kombinasjon av varme og humor fikk han alle til å slappe av og føle seg vel. André innledet med en jordnær og varm filosofi og bidro også med noen fine linker. Det var veldig moro at vi på en kveld med rekordoppmøte fikk vist oss fra vår beste side.
Tusen takk til alle som bidro.

Vel møtt!

Velkommen til høstsesongens første møte!

NSF Østfold ønsker velkommen til høstsesongens første møte i 2015. Vi får i høst besøk av både lokale og mer kjente medium til våre møter. Bl. a. Tim Abbot fra England! Denne høsten vil vi avholde 4 møter med oppstart 15 september.

Vi i NSF Østfold ønsker spesielt deg velkommen som aldri har vært hos oss og kanskje er litt nysjerrig på mediumskap og healing. Kom og møt oss, still spørsmål og opplev en åndelig kveld. Kanskje er det det nettopp du som får besøk! Følg også med på Facebooksidene til NSF Østfold og nettsidene her. Inngang er normalt Kr. 50/100,-  (Medlemmer/ikke-medlemmer) Enkelte kvelder forhøyet pris

Vel møtt!

Velkommen til mediumkveld onsdag 12 november kl.1900

Denne kvelden får vi Mediumdemonstrasjoner av Manuela Johansen og Signe Sandvig.  Bli med på en spennende kveld. Manuela og Signe som besøker oss denne kvelden er kjent for sitt presise mediumskap. Det vil bli gitt individuelle healinger og readinger etter mediumdemonstrasjon. Så er du nysjerrig og lurer på hva dette er så ta turen denne kvelden. 

Vel møtt! 

Sesongstart 3 september. Vel møtt!

Norsk Spiritualist Forening Østfold håper dere alle har hatt en fantastisk sommer. 
Vi gleder oss over en ny sesong med åndelig påfyll og starter høsten med healingkveld 3.september! 

Har du noen gang tenkt på at healing og mediumskap er to sider av samme sak? Vårt mål er å spre kunnskap og vise deg at også du kan gi healing. Derfor gir vi opplæring i noen enkle healingteknikker. Dette er for deg som aldri har prøvd, men er nysgjerrig på hvordan healing fungerer. 
Healing er ikke forbeholdt noen få utvalgte, alle kan lære det, du også. Bli med og la deg inspirere! Til slutt tilbyr vi gratis healing til alle som ønsker det, benytt sjansen til å få løst opp i problemstillinger eller rett og slett energipåfyll. Kvelden starter kl 19:00. Dørene er åpner kl 18:30.
Inngang kr 50,- for medlemmer av NSF og kr 100,- for øvrige. Dette er derimot intet krav for å komme inn, da vi ikke ønsker at økonomi skal hindre noen fra å møte opp.
Vi ønsker å skape et spirituelt felleskap, vekst og opplevelser
*Alle er hjertelig velkommen*

  • 1
  • 2