noenfr

Kommende møter i Rogaland

Om avdeling Rogaland

 

Om avdelingen Rogaland,

Vi i Rogaland har eksistert nå i 5 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2018 fra januar med samlinger en torsdag pr måned ut juni, og fra august og ut desember.

Nytt i år er at vi inviterer til spirituelle kvelder på 1900 huset på Bryne. Vi ser på dette som en mulighet til å utvide våre samlinger til Jæren og vil prøve ut både Klepp og Bryne innimellom samlingene i Stavanger. Så får vi se hvordan det stabiliserer seg. Det blir spennende. Vi skal også ha spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, hver måned, på Stavanger Terapisenter. 

Kveldene på Bryne har utgått etter sommeren da vi ser at vi er avhengige av å få flere inn i styret for å kunne ta ansvar for å organisere kveldene der. Men vi jobber med rekruttering og kommer sterkere tilbake.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene. Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.


Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:
Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: medium.bodil@gmail.com  Tlf: 476 21 399
Cecilie Bærheim
Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.

 

 

 

 

Dette skjer våren 2016 i Bekkefaret Bydelshus

20.januar er det Mediumkveld. Det blir filosofi og medium på scenen. I tillegg kommer Anita Helen Rasmussen og holder foredraget som hun har kalt Min indre sannhet. Mange husker Anita fra tidlig i høst, da hun var invitert til St.Petri kirke i Stavanger for å ha en dialogsamtale med presten der om kontakten med de døde. Mange møtte opp og det ble slått stort opp i media her i Stavanger.

 2.mars er det Healingkveld og vi får besøk av André Kirsebom. Vi er alltid glade når han tar turen til Stavanger og blir med på våre healingkvelder. I fjor gikk flere på hans healingkurs her i Stavanger og mange av de vil være til stede og gi gratis healing til de fremmøtte. Han har satt opp nytt kurs for healere i februar. 

13.april er det Mediumkveld igjen med filosofi og plattformmedium. Roar Krogshus fra Oslo kommer og skal holde foredrag om Livet etter livet. Hvis du noen gang har fått satt opp ditt karmahoroskop, så er det stor sjanse for at det er Roar Krogshus som du da henvendte deg til.

11.mai er det både mediumskap, healing og foredrag på programmet. Vi får besøk av medium Caroline Coe fra England som skal ha plattformdemonstrasjon. Det vil bli tolket. Etter det vil godkjente healere være med å gi gratis healing. I siste del av møtet skal Kenneth Soares holde foredraget: Tidligere liv, hvor mange liv har du levd? Kenneth er godt kjent her i distriktet som Hypnoterapeut, EFT terapeut og NLP coach. 

8.juni er det Mediumkveld med filosofi og mediumskap på scenen. Det er siste samling før sommeren. Arthur Birger Tornes kommer og skal holde foredrag om Evolusjonær Astrologi, noe vi gleder oss til.

Velkommen

 

Åndelig kveld 28 oktober

Velkommen til åndelig kveld onsdag 28 oktober 2015 kl. 18.00

Dette blir en spirituell kveld der vi har medium som skal kanalisere fra scenen. Det blir filosofi, et spennende foredrag og navnseremoni. Denne gang får vi besøk av medium Manuela Johansen fra Oslo, Anne Khan og Inger Lise Fosslund. Som skal formidle hilsen fra våre kjære fra den andre siden. Kanskje blir du en av de heldige som får en hilsen i Grete Lis Sandven skal holder foredrag om dyrekommunikasjon – hva forteller dyrene. Vi ønsker å skape et spirituelt felleskap, vekst og gode opplevelser.

Vi ser frem til en spennende kveld. Kvelden er åpen for alle, så ta gjerne med familie og venner. Inngangspenger: 100,­ kr / 50 kr,­ for medlemmer. 
Følg oss gjerne på facebook­siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger.

Healing i Bekkefaret!

Velkommen til healingkveld i Bekkefaret Bydelshus onsdag 23. september kl.18:00
Denne kvelden får vi besøk av André Kirsebom. Han er leder av Norsk Spiritualistforening på landsbasis og prest i Spiritualistisk Trossamfunn. 
André Kirsebom vil holde filosofien samt gi healing på scenen.

Etter det vil dere som har møtt fram kunne få gratis healing av lokale healere. Siste del av møtet vil André Kirsebom holde et foredrag om ånder i hus og husrens. Kirsebom er i tillegg forfatter, han har skrevet bok om Mediumskap og klarsyn og en ny bok om healing. Han er kunnskapsrik og vi ser fram til en innholdsrik og spennende kveld. 
Da ønsker vi dere velkommen.

Kvelden er åpen for alle, så ta gjerne med en venn.

Høsten 2015 i Stavanger

Nå går det mot slutten av sommerferien for de fleste og vi i NSF avd. Stavanger har et spennende halvår foran oss. Vi har planlagt 4 møter på Bekkefaret Bydelshus nå i høst. Første møte er 2 september, da får vi storfint besøk fra Oslo. Manuela Johansen og Hege Heia kommer. De skal ha ansvaret for første del av møtet. Hege skal holde filosofien og Manuela skal kanalisere. Kanskje blir du en av de heldige som får en hilsen fra en av dine kjære på den andre siden. 
Etterpå vil de informere om Norsk Spiritualistisk Trossamfunn (NST). Det vil bli mulighet til å stille spørsmål, så er det noe du lurer på om Trossamfunnet, så har du mulighet nå til å få svar. 

I siste del av møtet skal Susanne Falch holde foredraget: Tid for sjelen med mindfullness og Qigong. Vi er heldige som har fått Susanne Falch til oss. Hun er en ettertraktet foredragsholder og har lang erfaring som kursholder. Se 
www.livsenergi.info  

Vi ønsker alle velkommen til møtene på Bekkefaret Bydelshus. Under linken Aktiviteter her på siden, kan du se hele programmet for høsten. Alle møtene starter kl.18.00.

Følg oss på facebook-siden vår under Norsk Spiritualist Forening avd. Stavanger. Da holder du deg oppdatert hva som skjer i foreningen her.

Våren 2015 i Stavangerområdet

NSF avdeling Stavanger ønsker alle velkommen til vårens møter i 2015. Den 28 januar har vi vårt første møte. Vi vil utover våren ha et spennende program med foredrag og demonstrasjoner. Se vårprogrammet her! 

Høsten 2014 i Stavangerområdet

Mediumkveld i Bekkefaret Bydelshus onsdag 19. november kl.18.00
Denne gangen får vi besøk av Manuela Johansen. Hun har i flere år arbeidet som medium og healer i Oslo og holder for tiden på med utdannelse til prest i Norsk SpiritualistiskTrossamfunn. Onsdag 19. november skal hun delta her i Stavanger på mediumkvelden. Det er noe vi gleder oss veldig til. Hun skal ha filosofi og kanalisere fra plattformen sammen med de lokale medium Inger Lise Fosslund og Anne Khan.Vi ser fram til en fantastisk kveld der mange kan få en hilsen fra en av sine kjære som er gått over på den andre siden. Ta gjerne med en venn og møt opp! 
VELKOMMEN

AlTERNATIVMESSEN 2014
Norsk Spiritualist Foreing fikk en hyggelig omtale i RA etter alternativmessen i Stavanger 27 og 28 septemer 2014. Klikk på linkene under som er dokumenter i PDF -format for visning. Åpnes i nytt vindu.

RAvis artikkel del1  RAvis artikkel del 2

NSF på alternativ -messa i Stavanger

Vi var representert på messa på Folkets Hus 27. – 29. september. Standen kunne tilby readinger og healing, men vel så viktig var informasjonsarbeidet. Avdelingen er jo ny av året, og mange av de besøkende ble gledelig overrasket over å finne en lokal avdeling av NSF/NSFH/NST i byen. De månedlige samlingene på Bekkefaret bydelshus ble promotert hele helgen igjennom.

Standen var bemannet med Liv Vihovde (healing), Inger-Lise Larsen (readinger) og Grete Plener (informasjon og innmeldinger). På søndag dukket også Kjell Lyseng opp, og han hentet ivrig inn klienter til healing. Fra Oslo-kontoret stilte Signe Sandvig. Inger Lise Larsen

Vi gjorde oss nyttige erfaringer, og målet for neste messe er bedre plassering og litt tettere bemanning.Takk til alle for flott innsats, og takk til alle som besøkte oss på standen.

NSF STAVANGER INFO

NSF Stavanger ble stiftet den 15. mai 2013. Stavanger er dermed den tredje lokalavdelingen av NSF. I ledelsen sitter Thomas Rimmereid, medium 15mai2013NYLinn H. Jansen (leder), Merethe Jensen, Mary Høvring og Marianne Aske Rørheim.
Avdelingen hadde sin andre mediumkveld på stiftelsesdagen, og rundt 40 mennesker hadde funnet veien til Bekkefaret bydelshus, der det ble en fin og stemningsfull kveld. 
Det lokale mediumet Bjørg Eva Hamre. (lengst til høyre på bilde øverst) kanaliserte fra plattform sammen med André Kirsebom og Signe Sandvig fra Oslo. 
Ledelsen ønsker å ha fire samlinger i bydelshuset i løpet av høsthalvåret, to healingkvelder den 21. august og 2. oktober og to mediumkvelder den 4. september og 6. november.

Bildet under viser alle de gode hjelperene fra venstre: Anne Kahn, Signe Sandvig, Marianne Aske Rørheim, Merethe Jensen og Thomas Rimmereid.
Foran: Linn H. Jansen. Mary Høvring var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vi ønsker de alle lykke til med arbeidet!


Hjelpere i Stavanger 15. mai 2013