noenfr

Kommende møter i Rogaland

Dette skjer våren 2016 i Bekkefaret Bydelshus

20.januar er det Mediumkveld. Det blir filosofi og medium på scenen. I tillegg kommer Anita Helen Rasmussen og holder foredraget som hun har kalt Min indre sannhet. Mange husker Anita fra tidlig i høst, da hun var invitert til St.Petri kirke i Stavanger for å ha en dialogsamtale med presten der om kontakten med de døde. Mange møtte opp og det ble slått stort opp i media her i Stavanger.

 2.mars er det Healingkveld og vi får besøk av André Kirsebom. Vi er alltid glade når han tar turen til Stavanger og blir med på våre healingkvelder. I fjor gikk flere på hans healingkurs her i Stavanger og mange av de vil være til stede og gi gratis healing til de fremmøtte. Han har satt opp nytt kurs for healere i februar. 

13.april er det Mediumkveld igjen med filosofi og plattformmedium. Roar Krogshus fra Oslo kommer og skal holde foredrag om Livet etter livet. Hvis du noen gang har fått satt opp ditt karmahoroskop, så er det stor sjanse for at det er Roar Krogshus som du da henvendte deg til.

11.mai er det både mediumskap, healing og foredrag på programmet. Vi får besøk av medium Caroline Coe fra England som skal ha plattformdemonstrasjon. Det vil bli tolket. Etter det vil godkjente healere være med å gi gratis healing. I siste del av møtet skal Kenneth Soares holde foredraget: Tidligere liv, hvor mange liv har du levd? Kenneth er godt kjent her i distriktet som Hypnoterapeut, EFT terapeut og NLP coach. 

8.juni er det Mediumkveld med filosofi og mediumskap på scenen. Det er siste samling før sommeren. Arthur Birger Tornes kommer og skal holde foredrag om Evolusjonær Astrologi, noe vi gleder oss til.

Velkommen