Om avdeling Rogaland

 

Om avdelingen Rogaland,

Vi i Rogaland har eksistert nå i 5 år, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2018 fra januar med samlinger en torsdag pr måned ut juni, og fra august og ut desember.

Nytt i år er at vi inviterer til spirituelle kvelder på 1900 huset på Bryne. Vi ser på dette som en mulighet til å utvide våre samlinger til Jæren og vil prøve ut både Klepp og Bryne innimellom samlingene i Stavanger. Så får vi se hvordan det stabiliserer seg. Det blir spennende. Vi skal også ha spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, hver måned, på Stavanger Terapisenter. 

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene. Vi har valgt å kalle kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.


Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

 Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:
Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: medium.bodil@gmail.com  Tlf: 913 49 463
Erwin Geiss
Thomas Rimmereid

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.