Kraften i vår sjel - workshop

Fra 16.05.2018 09:00 frem til 16.05.2018 16:00
Treff: 198

Kraften i vår sjel  
I denne workshopen skal vi vende blikket innover og utforske vår egen sjel. I vår åndelige utvikling fokuserer i på kommunikasjon med sjeler på den andre siden. Men hvor godt kjenner vi oss selv, og vår egen sjel? Dette kurset handler ikke om å kommunisere med åndeverden, men om å lære å kjenne sin egen eventyrlige sjel. Vi er så mye mer enn vår fysiske kropp. Det handler om å lytte innover til sjelens innerste ønske. Vårt hellige, innerste jeg.

Vi vil ha mange øvelser som vil oppmuntre deg til å oppdage, og kjenne sjelens uendelige kraft og kjærlighet. Dette lenker oss sammen med noe langt høyere og mer fantastisk. Gjennom meditasjoner og styrkende visualiseringer, kan dette kurset gjøre deg mer oppmerksom på alt du er, og alt det din sjel ønsker å være. Hvorfor er vi her? Hva er meningen med vårt liv? Hvordan kan vi leve vårt liv mer bevist, mer harmonisk og fremfor alt med mer glede? Hvordan kan vi skape daglige vaner med å fortsette og lytte til vår indre røst, vår sjel? Dette er spørsmål som vi ser nærmere på.

Denne workshopen passer for alle. Uansett om du tar dine første skritt med å oppdage din sjels kraft, eller om du arbeider som medium og ønsker å hjelpe andre.

Annevi Petersson har kjent åndeverden siden hun var barn. Hun begynte å gå på seanser som tenåring i Stockholm. For 12 år siden da hun bodde i Australia begynte hun å gi tarot lesninger. Hun utdannet seg i mediumskap i England på Arthur Findlay College. Og hos det verdenskjente mediumet Tony Stockwell, ved hans senter Soul Space Centre i London. Annevi har gjennomført hans mentorskapsprogram, og har der sertifisering i mediumskap og storseanse (demostrating mediumship)

Annevi arbeider som koordinator på Tony Stockwells Soul Space Centre. Hun hjelper til med kurs og mediale arrangementer. Annevi gir også regelmessige seanser i England, og gir private sittinger og underviser i mediumskap.

Anne Kirsebom har hatt mediale evner siden hun var barn. I dag jobber hun med sjelsterapi, healing, klarsyn og kurs. Anne har også utviklet seg til transemedium, og jobber med å finne savnede personer. Slik kunnskap har hun fra Arthur Findlay College i England og Norsk Spiritualist Forening. Anne er sykepleier og godkjent healer og driver firmaet Kirsebom Sjelsterapi. Hun hjelper mennesker med å finne løsninger på livets problemstillinger.

Dato: 16 Mai
Tider: Onsdag fra 09.00 til 16.00. 

Pris medlemmer 900,- Ikke medlemmer 1200,- 

Ved påmelding skal det betales et påmeldingsgebyr på kr 500,- Dette trekkes senere av kursavgiften.

Kontonummer: 1503 34 36987

Lærere:

Annevi Petersson 

Anne Kirsebom Tlf 99 52 54 11
Påmelding ved e-post til mail@spiritualist.no 

I regi av Kirsebom Kompetanse
Bindende påmelding