noenfr

Kurs i Husrens .

Fra 17.11.2018 10:00 frem til 18.11.2018 17:00
Treff: 96

Bli med på et spennende Kurs og opplæringsprogram for de som vil bli profesjonelle husrensere. For å få en høy kvalitet på utdannelsen tilbyr vi nå et program som består av kurs med teori, praksis og at du er med på husrens som lærling.
Det vil være fokus på å utføre husrens på en rolig og balansert måte. Det er viktig å skape trygghet for alle parter og kunne være en tolk mellom ånder og mennesker. Vi garanter en spennende utdannelse med mange øvelser og spennende resultater.

Forkunnskaper:
For å kunne bli sertifisert husrenser i NSFM vil du måtte være sertifisert medium eller være på et videregående eller helst avansert nivå i ditt mediumskap. Dette siden en husrens krever at du kan kommunisere med de ånder man møter.

Utdannelsen: - Det som inngår i utdannelsen er:

Teori og filosofi om husrens og om hvordan åndene i hus fungerer. Dette gjøres på selve kurset. Vi vil også dra ut på en husrens.  
Dette får du via å studere pensumboken Mediumskap i teori og praksis av André Kirsebom. Du må lese sidene 86-94, 279-328 og 346-353 før første møte. Teorien vil også bli gjennomgått av lærer. 

  1. Praktisk lære der du skal løse en oppgave i Psykometri og i mediumskap. Dette får du gjennom kurset. 

  2. Bli med på 2-3 husrens. På disse vil du undervises og du vil få trene på den praktiske delen av rensingen. Minst to av de ganger som du er med må være godkjent for å bli godkjent husrenser. Trenger du flere å trene på vil du måtte bli med på flere.

  3. Skrive om minst en av de husrensene som du har vært på. Dette for å vise at du har fått innsikt i arbeidet som er utført.

  4. Eksamen: Kort skriftlig oppgave om husrens og etikk.

Dato: 17 til 18 November
Pris medlemmer 2900,- Ikke medlemmer 3200,- som dekker kurs og senere husrens. 
Sted: Sørkedalsveien 74 B samt at vi skal ut på husrens. 
Tid: 10.00 til 17.00 begge dager.
Lærere: André Kirsebom. 90 12 22 80

Påmelding på messen eller ved e-post til mail@spiritualist.no
Ved påmelding skal det betales et påmeldingsgebyr på kr 500,-
Dette trekkes senere av kursavgiften.

Kurs i regi av NSFM, Aspirit og André Kirsebom