noenfr

Velkommen til vårens MediYoga kurs på Det Spirituelle Hjem!

Fra 29.04.2019 16:30 frem til 29.04.2019 17:45
Velkommen til vårens MediYoga kurs på Det Spirituelle Hjem.
 
Kurset starter mandag 29. april og går over seks mandager fra kl. 16:30-17:45. Siste mandag blir 3 juni.
Vi begynner kurset med et yoga program som åpner opp og balanserer chakraene (energi hjulene). Så fortsetter kurset med øvelser som åpner opp hjertet. Øvelsene og meditasjonene vil kunne bidra til bedre energi flyt, noe som kan føre til at du blir en kraftigere healingkanal. Vi gjør MediYoga øvelser og meditasjoner, det betyr at alle kan delta uavhengig av forkunnskaper. Øvelsene kan tilpasses alle og er rolige, men kraftfulle.

 

Pris for seks ganger er kr 900. Bindene påmelding til Merete Groll på mail merete.groll@isismediyoga.no og ved spm ring mobil 97519338. Maks 12 deltakere.

Sted: DSH, Hoff Terrasse 6, 0275 Oslo, i nyoppusete lokaler!

Ha på løse klær og ta med yoga matte og teppe. Yoga er best på «tom mage» :-)

 

Vi er takknemlige som har yogalærer Merete Groll til å holde kurs hos oss på DSH. Etter prøvetimer med dropp-in ønsker vi å starte opp et kurs! Merete er både Mediyoga terapeut, sosialantropolog og sykepleier. Hun har lang erfaring med Kundalini Yoga. Hennes erfaring med Medisinsk Yoga er at praksisen styrker og balanserer både fysisk og psykisk.
For mer informasjon om Merete Groll og om medisinsk yoga se http://www.isismediyoga.no/ og på FB, samt www.mediyoga.com

 

For å finne oss går du inn på parkeringsplassen ved Dyreklinikken, forbi denne, ned trappen i enden av parkeringsplassen og der finner du oss.