Med fokus på kjærligheten

Med fokus på kjærligheten

Når en gifter seg, bør fokuset være på kjærligheten ikke på døden. Det er det Norsk Spiritualistisk Trossamfunn gjør og har med i løftene når de holder vielser. Glem «Til døden skiller dere ad». Det er ikke døden som skal ha fokus når en gifter seg, men kjærligheten. Det er den som skal blomstre og det er den som må være der for at dere skal ha et godt og langt ekteskap.

Spirituelle vielser er vakre, det er noe av det som kjennetegner dem. De er fylt med fine symboler som en lysseremoni for sjelen, blomster og selvfølgelig ringene som symboliserer den jordiske evigheten.   

De kan holde vielsen ute om været tillater det, hvis ikke velger man gjerne et hyggelig sted inne. Norsk Spiritualistisk Trossamfunn har hatt vielser på strender, i parker, hager, kirkeruiner og på toppen av fjell. Har man det inne kan man ha det hjemme, på restauranter, museum, samlingslokaler og i Oslo kan man velge å ha det på Det Spirituelle Hjem. Det er dere som bestemmer både sted og hvordan dere vil ha det og musikken dere vil skal spilles. En kan også velge et tema for bryllupet. Norsk Spiritualistisk Trossamfunn stiller med en prest der du måtte ønske det.

Våre Spirituelle Prester i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn har full vigselsrett, så du kan få en offisiell vielse der du ønsker, både i Norge og i utlandet. Vi tilbyr og vielser for de av samme kjønn.  
For å gifte seg hos oss må minst en av ektefolkene være medlem hos oss. Vi har allerede flere som har bestilt bryllup til sommeren. Ønsker du å bli en av de som har en spirituell vielse?


Andre seremonier:

Vi har svært fine seremonier i NST- trossamfunnet. De vanligste er seremonier som navnedag(det kirken kaller dåp), konfirmasjon og gravferd. Alle våre seremonier er meget vakre, og vi setter vår ære i at de skal gi gode minner. Seremoniene holdes i hele landet av våre prester som har en 4 års utdannelse.

Powered by Cornerstone