Florencio Anton - Mediumistisk maler kommer til Norge og du kan oppleve ham den 07 og 08 september i Oslo og Østfold

Florencio Anton - Mediumistisk maler kommer til Norge og du kan oppleve ham den 07 og 08 september i Oslo og Østfold

Florencio er en mediumistisk maler, også kalt trancemaler. Dette betyr at avdøde malere maler gjennom ham. Når han ikke er i en transe, kan han hverken male eller tegne. Under en offentlig demonstrasjon av 2 til 3 timers varighet kan han brukes som kanal for 10 - 20 forskjellige malere. Så langt kan man telle mer enn 110 forskjellige malere som har vært gjennom.
Florencio Anton - Mediumistisk maler kommer til Norge og du kan oppleve ham den 07 og 08 september i Oslo og Østfold

 

 

 

 

 

 

 

Florencio Anton har vist mediumistisk maleri til publikum i mer enn 105 byer i Brasil, Portugal, Spania, Italia, Tyskland, Sverige, Sveits og Danmark. Inntektene fra salget av bildene går direkte til sosialt arbeid gjennom institusjonen, "Grupo Espírita Scheilla (åndelig gruppe Scheilla), som ble grunnlagt av Florencio i 1999. Gjennom denne institusjonen tilbyr han tjenester som inkluderer pedagogisk og psykologisk støtte til fattige familier og barn, i tillegg til å distribuere månedligee "matkurver" til ca. 30 familier i Mussurungas slum.


 

Bilde

 

 

 

 

 

Florencio Reverendo Anton Neto - Biografi


Florêncio Anton ble født i Salvador i Brasil i 1973, men vokste opp i byen Tobias Barreto i delstaten Sergipe, hvor han gikk på en katolsk barneskole.  Han er utdannet pedagog, regresjonsterapeut, sykepleier og er utdannet i psykologi. Han jobber som konsulent og underviser i Institut Pinus Longevus, hvor han tilbyr kurs rettet mot helsepersonell innen  palliativ behandling.

Fra sin tidlige barndom var Florencio forskjellig fra de andre barna. Han kunne handle veldig aggressivt noen ganger, og andre ganger kunne han virke veldig søt og fantasifull. Vanligvis er dette noen av kjennetegnene på mediumistiske evner hos barn.  Han var bare 17 år gammel da han den.  21. desember 1990 ble han fortalt av sin åndelige guide om å konsentrere seg et øyeblikk, som en del av et eksperiment åndene ville prøve med ham. Da han våknet opp fra sin transe, hadde  åndene  malt over 10 bilder i totalt mørke. Dette var starten på en ny fase i livet hans.  En etter en kontaktet de avdøde kunstnerne ham slik at de kunne male gjennom ham, på svært forskjellige måter, med hendene, med føttene, med både hender og føtter samtidig, med begge hender samtidig på to forskjellige malerier.  I dag er det registrert over 110 avdøde malere som har malt gjennom ham.

Åndene har fortalt ham at hensikten med dette arbeidet er å bevise sjelens udødelighet, å skape en revolusjon i menneskenes verden, og samtidig skaffe midler til de sosialt vanskeligstilte familiene blant de mange fattige i  Salvador, Brasil.

 

Utviklingen av mediumskapet og møtet med spiritualisme

 

Allerede i en alder av 8 år viste Florencio de første tegnene på uvanlig middelshet, han kunne både se og høre ånder. Da han var 11 år gammel, møtte han en voksen spiritist som kunne forklare ham hva han så. Denne personen tok ham under sin vinge og tok ham med til et åndelig senter, hvor han til tross for sin unge alder ble innlagt i et studio og en mellomstor sirkel. Han studerte boken "Evangeliet i henhold til spiritualisme" og "Åndenes bok".  Sentble han valgt ut til møter for mellomistisk utvikling ved "Grupo da Fraternidade Leopoldo Machado" ("Brotherhood Group Leopoldo Machado") - i Salvador. Der utviklet han sine mediumistiske ferdigheter innen psykofoni (talemedium) og psykografi (skriving av medium/automatisk skriving).

 

Medieskap som tjeneste og ikke yrke

Det skal nevnes at Florencio støtter seg selv gjennom jobben som konsulent og lærer, da han som spiritist ikke har lov til å få penger fra salget av bildene.

Forskere fra universiteter i Portugal og Tyskland har utført studier og eksperimenter ved Florencio, og noen av resultatene er publisert i noen tidsskrifter.

 

Florencio har blitt studert av forskere

Etter flere tester ledet av ingeniør- og åndelig forsker Dr. Manoel Messias Canuto Oliveira, ble det klart at fenomenene med den unge Florencio var ekte. Nå kan fenomenene vises frem for et offentlig publikum. Ved disse anledningene var det ofte en hjertevarmende effekt på tilskuerne, da det ofte var ansikter til avdøde med nære relasjoner til tilskuerne på bildene. I 2008 hadde Florencio malt mer enn 22 000 kunstverk av mer enn 74 kunstnere. Samme år i Galten på Jylland kom en dansk kunstner gjennom Florencio for første gang. Det var Skagenmaleren Carl Locher (1851-1915). I oktober 2010 kom Skagen-maleren Krøyer til Århus, med et fantastisk maleri. Malere som Rembrandt, Leonardo da Vinci, Giotto, Coubert, Renoir, Morisot, Monet, Manet, Tarsila, Van Gogh, Portinari og Matisse har malt via Florencios hender, og produsert komplette verker omtrent 5 minutter på offentlige arrangementerog opptil 80 minutter for mer avanserte verk.

 

 

 Bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone