NSH er nå Norges største healerforbund

NSH er nå Norges største healerforbund

NSH - Norsk Spiritualistisk Healerforbund har i 2023 blitt Norges største med over 200 medlemmer.

 

Med mer enn 200 healere har Norsk Spiritualistisk Healerforbund har i 2023 blitt Norges største healerforbund. Dette viser at vårt arbeid for våre healere og deres klienter har båret frukter. Vi er stolte over dette gode arbeidet som vi også kommer til å fortsette med fremover.

NSH er nå Norges største healerforbund

 

 

 

 

 

 

Vi har hele tiden jobbet for å heve standarden på våre healere, slik at vi som forbund har gode healere i vår medlemsmasse. Per i dag er vi også det forbundet som har flest healere registrert i alternativregisteret i Brønnøysund.  For å heve standarden utdanner vi nå flere lærere innen healing. Dette er en utdannelse der allerede godkjente healere tar flere seminarer, noe som det tar mer enn et år å fullføre. Norsk Spiritualistisk Healerforbund (NSH) er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon for utøvere av alternativ behandling. Alle aktive healere som er godkjent av NSH kan registrere seg i registeret for alternative behandlere i Brønnøysund.

NSH har i alle år jobbet for å markedsføre våre healere gjennom både blader som Magasinet Medium og  Spiritualisten. Du finner oss og på Facebook og på flere nettsider, som for eksempel www.alterantiv.no og vår egen side www.spiritualist.no  Dette gjør at det er lett for klientene å finne våre healere.

Norsk Spiritualistisk healerforbundet har hele tiden passet på å ha lave kostnader, der mesteparten går til å promotere våre healere. På grunn av disse lave kostandene har vi klart å holde prisen nede og er per i dag det rimeligste healerforbundet i Norge. Lave priser og god eksponering i media gjøre at healere selv ser seg tjent ved å være medlem hos oss i NSH.

Powered by Cornerstone