noenfr

Hva skjer høsten 2016?

Tir 6/9   Sesongåpning! Høsten starter hos med Anne Fehn og Odd Arne Hagen som demonsterer mediumskap. Filosofi med Asbjørn Alveberg
  
Tir  11/10    En av europas med kjente medium Tim Abbott kommer til oss. Han og Andre' Kirsbom med fler har mediumdemonstrasjon.   

Tir 15/11 

 

Hege Heia og Manuela Johansen kommer til oss og deler med oss sitt fantastiske mediumskap. Får du besøk i kveld?"

 

Se også i menyen til venstre for flere arrangementer og detaljer i  'Aktiviteter Østfold" 

Vel møtt!  i 
Fra oss i NSF Østfold

Hva skjer utover høsten i Østfold?

Anita Helen Rasmussen Foredrag og seanse 8/12-2015
Anita Helen Rasmussen fra Jakten på den 6. sans vil snakke mediumskap og egne erfaringer. Deretter deretter holder hun en mediumdemonstrasjon.

Minikurs i mediumskap 3/11-2015
Vårt dyktige medium og lærer fra Oslo, Manuela Johansen vil holde et minikurs. Alle som vil kan delta og få et innblikk i hvordan det er å lære om mediumskap. Dette er for alle og stiller ingen krav til forkunnskaper. Inngang kr 50,-  for medlemmer og kr 100,- for andre inkluderer minikurs.

Rekordkveld med Tim Abbot 13 oktober 2015
Vi hadde en veldig hyggelig kveld med Tim Abbot og André Kirsebom. Tim fikk virkelig vist hvor viktig den menneskelige biten av mediumskapet betyr. Med sin kombinasjon av varme og humor fikk han alle til å slappe av og føle seg vel. André innledet med en jordnær og varm filosofi og bidro også med noen fine linker. Det var veldig moro at vi på en kveld med rekordoppmøte fikk vist oss fra vår beste side.
Tusen takk til alle som bidro.

Vel møtt!

Sesongstart 3 september. Vel møtt!

Norsk Spiritualist Forening Østfold håper dere alle har hatt en fantastisk sommer. 
Vi gleder oss over en ny sesong med åndelig påfyll og starter høsten med healingkveld 3.september! 

Har du noen gang tenkt på at healing og mediumskap er to sider av samme sak? Vårt mål er å spre kunnskap og vise deg at også du kan gi healing. Derfor gir vi opplæring i noen enkle healingteknikker. Dette er for deg som aldri har prøvd, men er nysgjerrig på hvordan healing fungerer. 
Healing er ikke forbeholdt noen få utvalgte, alle kan lære det, du også. Bli med og la deg inspirere! Til slutt tilbyr vi gratis healing til alle som ønsker det, benytt sjansen til å få løst opp i problemstillinger eller rett og slett energipåfyll. Kvelden starter kl 19:00. Dørene er åpner kl 18:30.
Inngang kr 50,- for medlemmer av NSF og kr 100,- for øvrige. Dette er derimot intet krav for å komme inn, da vi ikke ønsker at økonomi skal hindre noen fra å møte opp.
Vi ønsker å skape et spirituelt felleskap, vekst og opplevelser
*Alle er hjertelig velkommen*

NSF Østfold har fått nye lokaler!

Vi har jobbet en stund med å finne nye lokaler til våre medium og healingkvelder etter at Hygga ble solgt. Vi gleder oss over å kunne fortelle at våre arrangementer blir hos Sarpsborg Scene (tidligere Folkets hus)i St.Mariegate 38.·
Trykk for kart

Velkommen!

En fantastisk kveld på Hygga

Mediumkvelden i mai(7/5-2013) ble en kjempesuksess. Vi hadde rekordstort oppmøte på 60 personer og stemningen var til å ta og føle på allerede før programmet startet. Det var en herlig summing i salen og virkelig positive energier.

Flere av våre studenter fikk prøve seg denne gangen og nivået var høyt. Det er moro å se at det nå er mange lokale krefter som bidrar på senen.

Asbjørn Alveberg, prestestudent, innledet med en filosofi som satte rammene for kvelden. Anne Fehn spant videre på temaet og ledet oss drevent gjennom kvelden med en fin støtte i Manuela Johansen. Elisabeth Hysvær var oppe for første gang og det skulle man ikke tro. Camilla Johansen har fått prøve seg før. Begge leverte fine kanaliseringer og beskjeder.

Vi hadde også et nytt innslag, mediumistisk tegning. Gunn Marie Krafoss satt og kanaliserte tegninger av åndene som ble tatt ned. Tegningene fikk publikum lov til å beholde.

Kvelden ble avrundet med en eksamen. Nina Flater tok pusten fra alle i salen med sin første kanalisering, som var særdeles følelsesladet. Likevel klarte hun å bevare fatningen og gjennomføre kanalisering nummer to på en utmerket måte. Det var sensorene tydeligvis enige i og dermed har NSF Østfold fått sitt første sertifiserte medium.

Det er også viktig å berømme alle de andre som gjorde kvelden mulig. Vi har mange positive mennesker som stiller opp gratis og steller i stand og skaper den gode stemningen med sitt blide nærvær. NSF Østfold er et godt team.

Takk alle for en fin kveld
Styret i NSF Østfold

Nytt år, nye muligheter

Vi ønsker alle våre medlemmer og besøkene et godt nytt år. 
Velkommen til våre aktiviteter vinteren og våren 2013. Dette blir et spennende vårsemester. Se aktivitetskalenderen til venstre i menyen. Velkommen!

Siste fra Østfold

Utvidet mediumkveld 6. november OBS vi begynner 18.30
Vi får besøk av Camillo Løken som holder foredraget ”Bli bevisst din livsoppgave”. Deretter får vi en filosofi og mediumdemonstrasjon fra senen, også kalt plattform. Vi har ett sertifisert medium lånt inn fra Oslo,  ett lokalt medium, samt et lokalt medium som er under opplæring.

Her har du en unik sjanse til å se en spennende mediumdemonstrasjon. Kanskje er du bare nysgjerrig, stikk innom da vel! Takhøyden er stor og du er hjertelig velkommen.

NB! Åndelig juleforberedelse 4. Des. Mediumdemonstrasjon og healing. Program kommer. Se aktiviteter. 

Healingkveld 9. oktober
Vi har gjennomført healingkveld på Hygga. Det var god stemning i salen og mange benyttet seg av gratis healing når demonstrasjonen var over.

Workshop og boklansering 18. september
Forfatter og medium André Kirsebom ga en spennende innføring i noen grunnleggende prinsipper for mediumskap. Deretter fikk alle prøve ut sine evner som medium og oppleve utfordringen og gleden det er å kommunisere med åndeverdenen.

Mediumkveld på Hygga 4. september
Vi startet høsten med en mediumkveld i våre lokaler på Hygga i Sarpsborg. Det var godt oppmøte og god stemning. Vi retter en stor takk til mediumene, Signe Sandvig og André Kirsebom, som kom langveisfra og ga publikum en uforglemmelig åndelig opplevelse. Det er moro å se at Østfold også har egne medium. Vår drøm om å skape et positivt spirituelt miljø og inspirere til utvikling har gått i oppfyllelse. Dette er vi stolte av og det kunne aldri ha skjedd uten det gode teamwork som ligger bak.