noenfr

Kommende møter i Østfold

En fantastisk kveld på Hygga

Mediumkvelden i mai(7/5-2013) ble en kjempesuksess. Vi hadde rekordstort oppmøte på 60 personer og stemningen var til å ta og føle på allerede før programmet startet. Det var en herlig summing i salen og virkelig positive energier.

Flere av våre studenter fikk prøve seg denne gangen og nivået var høyt. Det er moro å se at det nå er mange lokale krefter som bidrar på senen.

Asbjørn Alveberg, prestestudent, innledet med en filosofi som satte rammene for kvelden. Anne Fehn spant videre på temaet og ledet oss drevent gjennom kvelden med en fin støtte i Manuela Johansen. Elisabeth Hysvær var oppe for første gang og det skulle man ikke tro. Camilla Johansen har fått prøve seg før. Begge leverte fine kanaliseringer og beskjeder.

Vi hadde også et nytt innslag, mediumistisk tegning. Gunn Marie Krafoss satt og kanaliserte tegninger av åndene som ble tatt ned. Tegningene fikk publikum lov til å beholde.

Kvelden ble avrundet med en eksamen. Nina Flater tok pusten fra alle i salen med sin første kanalisering, som var særdeles følelsesladet. Likevel klarte hun å bevare fatningen og gjennomføre kanalisering nummer to på en utmerket måte. Det var sensorene tydeligvis enige i og dermed har NSF Østfold fått sitt første sertifiserte medium.

Det er også viktig å berømme alle de andre som gjorde kvelden mulig. Vi har mange positive mennesker som stiller opp gratis og steller i stand og skaper den gode stemningen med sitt blide nærvær. NSF Østfold er et godt team.

Takk alle for en fin kveld
Styret i NSF Østfold