Kommende møter i Oslo

Om avdeling Oslo

Oslo var den første avdelingen vi hadde i NSF, NST og NSH
Avdelingen var den kjærnen som ble startet i 2007 da vi etablerte oss. Det har nå gått 10 år og vi er stolte over dette. I dag er det den eneste avdeling som har ukentlige møter. Vi har åpent fra starten av januar og ut mai. Så åperner vi igjen medio august og holder åpent ut november. Sommer og desember tar vi fri fra kvelder. Mange har annet å gjøre på denne tiden og derfor har vi lukket.

Vi har mange forskjellige kvelder og arrangementer. Mediumkvelder, healingkvelder og studentkvelder. Noen ganger har vi foredrag med forskjellige tema som bør være interresant for spirituelle mennesker. Se mer om dette under aktiveter i Oslo
Om du aldri har vært her før er du hjertelig velkommen. Det er bare å møte opp. Normale priser er kr 50,- for medlemmer og 150,- for ikke medlemmer. Har du ikke kontanter kan du betale med Vipps.

studenter

Har du spørsmål eller ønsker å være med å arrangere spirituelle kvelder f.eks, så ta kontakt med oss på epsot Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Vel møtt! 

 

Kontakt for Oslo

Ledelsen i Avdeling Oslo består av:

Leder Trossamfunn og Forening                      André Kirsebom                 90122280   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Nestleder Forening                                             Anne Fehn                          97689592   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.       

Leder NSH Healerforbund                            Turid Dahlen-Thofte            46633733   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.     

Leder NSFM  Mediumforbund                        Odd Arne Hagen                  93219963  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.