Kommende møter i Rogaland

Om avdeling Rogaland

 

Om avdeling Rogaland

Vi i Rogaland har eksistert siden 2013, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi starter året 2020 fra januar med samlinger tilbake til onsdager på Bekkefaret bydelshus, men torsdager på 1900 Huset på Bryne.

Vi ser på det som en mulighet til å nå ut til flere ved å ha samlinger både i Stavanger og på Bryne. Det er lett adkomst med tog til 1900 Huset, og det er ikke lengre fra Stavanger til Bryne enn det er fra Bryne til Stavanger.

Våre tilbud om spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, på Stavanger Terapisenter må vi dessverre avlyse fremover da vi fra juli ikke lenger disponerer lokalene. Vi håper å kunne få til en ordning for dette på et senere tidspunkt.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene.

Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.

Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

 

 

Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:

Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf: 476 21 399

Birgit Hegge - e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf: 464 30 516

 

Avdelingen leder både NST, NSF og NSH lokalt.

 

 

 

 

 

 

Dette skjer våren 2019 i Bekkefaret Bydelshus og på 1900 Huset på Bryne

Vi har ikke fått programmet på plass for 2019 ennå, men dato og sted er klare. OBS: legg merke til at samlingene våre er på onsdager i Stavanger og på torsdager på Bryne

 

23.januar blir det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus.

21.februar blir det spirituell kveld på 1900 Huset på Bryne.

20.mars er det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus

17.april er midt i påskeuka, men vi har allikevel en spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus for alle de som ikke reiser på påskeferie.

23.mai er det spirituellkveld på 1900 Huset på Bryne.

 

Velkommen både medlemmer og andre.

 

 

Høsten planlegges med disse datoene: Obs: legg merke til at samlingene er på onsdager i Stavanger og torsdager på Bryne.

 

21. august er det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus.

19. september er det spirituell kveld på 1900 Huset på Bryne.

23. oktober er det spirituell kveld på Bekkefaret bydelshus

21. november er det spirituell kveld på 1900 Huset på Bryne

 

NSF STAVANGER INFO

NSF Stavanger ble stiftet den 15. mai 2013. Stavanger er dermed den tredje lokalavdelingen av NSF. I ledelsen sitter Thomas Rimmereid, medium 15mai2013NYLinn H. Jansen (leder), Merethe Jensen, Mary Høvring og Marianne Aske Rørheim.
Avdelingen hadde sin andre mediumkveld på stiftelsesdagen, og rundt 40 mennesker hadde funnet veien til Bekkefaret bydelshus, der det ble en fin og stemningsfull kveld.
Det lokale mediumet Bjørg Eva Hamre. (lengst til høyre på bilde øver st) kanaliserte fra plattform sammen med André Kirsebom og Signe Sandvig fra Oslo.
Ledelsen ønsker å ha fire samlinger i bydelshuset i løpet av høsthalvåret, to healingkvelder den 21. august og 2. oktober og to mediumkvelder den 4. september og 6. november.

Bildet under viser alle de gode hjelperene fra venstre: Anne Kahn, Signe Sandvig, Marianne Aske Rørheim, Merethe Jensen og Thomas Rimmereid.
Foran: Linn H. Jansen. Mary Høvring var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vi ønsker de alle lykke til med arbeidet!


Hjelpere i Stavanger 15. mai 2013