Presseklipp

 

 

Husrenskurs som vist i Dagbladet:

Fant ånder i trappa:

Som en del av et kursopplegg for å kommunisere med ånder, dro Kristoffersen og resten av kursgruppa ut til et hus som skulle være hjemsøkt.

Gruppa skulle rense huset for ubudne gjester.

Merkelige hendelser
Det var kursleder André Kirsebom som tok med seks elever ut til familien Hvoslef på Mortensrud utenfor Oslo — de sliter med merkelige hendelser i huset sitt.
— Dører smeller igjen, bøker faller fra hyllene og hårføner skrur seg plutselig på, sier Maiken Hvoslef (18), en av døtrene i huset.
— Dessuten blir jeg noen ganger plutselig kjemperedd, uten at det er noen spesiell grunn.
Etter et teorikurs på fredag, dro Kirsebom og kurselevene hans ut for å rense familiens hus. Dagbladet fikk være med.

Alle kan lære
— Alle har en kropp, og alle har en energi. Med denne energien kan sjelen kommunisere med andre sjeler. Derfor har alle mulighet til å bli klarsynte, hevder André Kirsebom.
Etter at de seks kvinnelige elevene hadde gått rundt om i huset og følt på energien, konkluderte de at det fantes flere ånder i huset, deriblant avdøde besteforeldre og en ung gutt og hans lillesøster.

De mente det var sistnevnte som hadde plaget Maiken.
— Mye sorg i rommet tydet på at barna var blitt sørget over. Vi fortalte dem at sorgprosessen var over, og deretter fikk vi aksept for at de skulle dra sin vei, sier Siw Göransson, en av kursdeltakerne.

Prisen for å lære seg husrens er 2500 kroner og 20 timers tid. Til gjengjeld er folk villige til å betale store summer for parapsykologiske tjenester.
— Er det ikke fare for at folk melder seg på kurset bare for å tjene gode penger?
— Dessverre er det jo alltid en mulighet for at dette blir utnyttet, men jeg tror ikke mange gjør det. Selv tar jeg en fast timepris på 700 kroner uansett hva jeg gjør, og jeg oppfordrer jo nye klarsynte til å ta fornuftige priser, sier kursleder André Kirsebom, som også er healer.
Bestefar og bestemor fikk bli igjen i huset på Mortensrud etter gårsdagens husrenskurs.