noenfr

Healing

Vi jobber for deg!

ER DU HEALER?
NSH er healerenes egen forening. (Vårt nye navn fra 2018 er Norsk Spiritualistisk Healerforbund) Vi jobber aktivt for å øke kunnskap om healing og fremme våre tilknyttede healeres interesser. Vi kommuniserer med offentlig forvalting når det gjelder forhold knyttet til helse og lovverk. NSH holder healing og VEKSkurs. NSH tilbyr også en meget gunstig forsikring som er lovpålagt for alle registererte godkjente healere. 

Vi ønsker at alle våre healere skal bli mer kjent og ikke minst annerkjent, at de jobber aktivt innenfor etiske rammer og  har god kunnskap om lover og regler. Vi reklamerer for våre healere på egne nettsider og annonserer i ulike fora og medier for å gjøre våre healere bedre kjent. Denne vinteren har vi annonsert flere steder. Eks:  

ALTERNATIV. NO    -  Helhetlig helse, innsikt og livsglede 
MAGASINET VISJON - Selvutvikling, økologi, Helse og spiritualitet -i papirutgaven
DAGBLADET - Annonserer "Finn din healer" -i papirutgaven
SPIRITUALIST.NO - Interesseorganisasjonen for medium, healere og spiritualister
MAGASINET MEDIUM - Magasinet for innsikt -i papirutgaven

Ønsker du å bli medlem hos oss så ta kontakt. Gunstige medlemsfordeler! Det er også mye informasjon her på våre nettsider. Se under menypunktet " Medlemsskap i NSH" 
Les også mer om vår markedsføring på nettsidens side om markedsføring av healere

Følg oss også på Facebook

Mange aktiviteter i år!

Er du healer, lyst til å bli det eller du bare nysjgerrig? Hands
Ikke alt mellom himmel og jord kan forklares eller skal forklares. Healing er nok en av de tingene. Ikke er det skummelt heller. Mange healere kaller seg lysarbeidere og det er et fint ord, ja kanskje det best dekkende ordet.. I det ordet kan man legge mange ting som lys, kjærlighet, universet, energier, annen dimensjon, tro og kanskje tvil. Kom og hils på oss på et våre møter! Still spørsmål, observer eller ta del i healingen.

I Oslo har vi gratis individuell healing på dagtid på tirsdager. På Tirsdagene har vi også faste gratis healingkvelder. For mer informasjon se startsiden vår, der det står om  Det Hjem der begge disse sakene foregår.

Er du healer og føler at du trenger mer tilhørlighet, støtte og fellesskap, så er vi der for deg også. Vi organiserer, utdanner, "anbefaler" og godkjenner healere. Det er mange muligheter.  
Vi vil dette året ha aktiviteteter flere steder i Norge. Mye i samarbeid med medium for å gjøre kveldene enda mer spennende. Det vil være flest aktitivteter i Oslo, men trykker på "Avdelinger" på menyen i overkant på denne siden, så finner du også møter andre steder vi er representert. 


Vel møtt! 

Nye healingkurs 2019

NSH har mange healere i foreningen og vi ønsker flere, og målet vårt er at flest mulig får tatt godkjent utdannelse og blir Godkjente healere. I den forbindelse så organiserer vi flere kurs innen healing. 

Vi har vårt kurs innen Holistisk Healing som gir deg en god start på din utdannelse innen healing. HH web small.jpg
Med dette kurset kan du bli godkjent healer i forhold til myndighetens krav og du kan lære mye om
en meget enkel og effektiv healingmetode. Neste kurs starter snart i nærheten av våre avdelinger. 
Vi har nå også gode videregående kurs basert på den nye boken "Healenes Hemmeligheter" av
André Kirsebom. Boken og kurset gjør at du som allerede jobber med healing kan utvikle din
healling til å bli ennå bedre.

Se mer informasjon på våre kurssider. Trykk her for å komme til våre kurssider! 


Vi har også rene VEKS -kurs (etikkurs) for healere som allerede jobber med healing og ønsker å bli godkjent healer. Som en aktiv organisasjon ønsker vi også å utdanne flere lærere innen healing rundt om i Norge. Ønsker du å utdanne deg til lærer innen healing, ta kontakt med Turid D. Thofte eller André Kirsebom.

Annonsering for våre healere

Nå i vinter starter vi en landsdekkende annonsering for våre healere i NSH. Vi satser først og fremst på nettannonser, men også noe på papir. Annonsen vil også ha en link til våre godkjente medlemmer/healere som er oppført i Finn Healer på våre nettsider. Sjekk om du er oppført!

Med hilsen
Styret NSH

Etikkurs - regler for alternativbehandlere

På grunn av økte krav til Etikk og VEKS-fag (Vitenskap, Etikk, Kommunikasjon og Samfunnslære) kurs innen bransjen for Alternativ Behandling, har vi i NSH utvided våre kurs innen dette. Dette ble gjort for noen få siden.  Det nye omfanget vil etter bransjestandarden være kurs med minst 50 timer fordelt på forelesninger, selvstudie, gruppearbeide og oppgaveskrivning. Det vil også bli eksamen på alle disse kursene. 

De fleste kursene er blitt endret.  Kursene endres og dette implementeres fortløpende. 
Friedhurst