Medium

SERTIFISERING - HVA ER DET?

Vi i NSFM som er en avdeling innenfor NSF, tilbyr sertifisering for alle medium både innenfor og utenfor foreningen. Sertifiseringen er tuftet på prinsippene fra The Arthur Findlay College i England, som har lang tradisjon for å utvikle medium.

Det å sertifisere seg, gjør at man har en trygghet for seg selv og sitt eget mediumskap. Det er også en trygghet for våre klienter.

For å bli sertifisert skal man gjennom flere prøver for å bevise sitt mediumskap. Det er to muligheter å bli sertifisert som medium i NSF. En sertifisering for privat kanalisering og en som i tillegg er for plattformarbeid.Se sertifisering av medium

Høres dette interessant ut for deg, så ta kontakt med en av oss. 

Kurs i regi av NSF i mediumskap; klarsyn og kanalisering

Kveldskurs i mentalt mediumskap; klarsyn og kanalisering i regi av NSF. 
Et av formålene til foreningen er å holde messer med demonstrasjoner av mediumskap. I den forbindelse vil vi bruke både kjente medium som besøker oss, og medium som vi utdanner selv. Vi holder kurs på tre nivåer med klarsyn og kanalisering, fra nybegynnerkurs til avansert.

Alle mediumkurs i regi av NSF bygger på moderne spiritualitet og erfaring fra den engelske spiritualiteten. Storbritannia har i dag over 1000 spirituelle kirker hvor det hver uke er jobbes med dette. De ligger fremst i verden på moderne spiritualitet og mentalt og fysisk mediumskap.

Gjennom å ta flere kurs vil du kunne bygge opp en utdannelse innen mediumskap, klarsyn og kanalisering. NSF har et tre-trinnskurs i mediumskap og vi tilbyr godkjenningsprøver for å bli sertifisert medium i NSF- Norsk Spiritualist Forening. Vi sertifiserer også prester innen NST- Norsk Spiritualistisk Trossamfunn. 

Trinn 1: Grunnkurs i mentalt mediumskap. Dette er et kurs i klarsyn og kanalisering som passer for nybegynnere, de som kan litt og for de som har interesse for og/eller har hatt ”overnaturlige” opplevelser som de ønsker å lære mer om. 

Trinn 2: Videregående kurs i mentalt mediumskap. Dette er et kurs for de som har nødvendige forkunnskaper om klarsyn og kanalisering, har erfaring i å kanalisere og ønsker å utvikle seg videre innen mediumskap. 

Trinn 3: Avansert kurs i mentalt mediumskap. Dette er et kurs for de som ønsker å utvikle sine potensialer innenfor mediumskap, lære mer om mediumskap, eller utdanne seg som medium ved å ta sertifisreringsprøver innen NSF og bli sertifiserte medium.

For nærmere informasjon om det enkelte kurstrinn, se i toppmenyen under kurs.

 

 

Tre nye sertifiserte medium

Tre nye sertifiseringer på en uke! Den 4. mai var Nina - Merete Flater (bildet under) oppe til plattformseksamen på Hygga i Østfold og 8. mai var to studenter, Maria Meisfjord og Beate Schølberg oppe til samme prøve på Bolteløkka. Alle skulle kanalisere to ulike besøk fra åndeverdenen på 15 minutter. Det var seks heldige personer denne uken som kunne kjenne igjen sine kjære gjennom mediumene, og de fikk alle gode beskjeder. De tre studentene bestod med glans! Bildet til høyre er fra Boltelløkka og det er Maria Meisfjord (til venstre) og Beate Schjølberg. 

Alle tre har bak seg en teorieksamen og to halvtimes 1-til-1 kanaliseringer med sensor til stede. De har også gjennomført og bestått en halvtimes telefonkanalisering, som hører med til sertifiseringsprøvene. Vi gratulerer alle tre med godt bestått plattformeksamen og som sertifiserte medium i NSF!