noenfr

Trossamfunn

Reise til Brazil

Kurs og Reise til Dr. Fritz i Brasil

Bli med på en fantastisk uke i Brasil der du kan få healing, spirituell kirurgi, kurs i healing og selvhealing, meditasjoner og besøke spennende steder som Gullgraverbyen Ouro Preto.Dr.fritz

Healing og spirituell operasjon vil du kunne få de to weekendene vi er der. Den første lørdagen besøker vi Dr. Fritz som jobber gjennom Eliane Gonçalves i Congonhas. Den neste weekenden besøker vi dem når de jobber lørdag og søndag i Sabára.

På turen vil du kunne få hvile ut men du har også muligheten til å jobbe med deg selv, din ånd og årsakene til at du har blitt syk. Turen inkludere et kurs der du kan lære mer om deg og din energi. Det vil inkludere meditasjoner, åndelig kontakt og praktiske oppgaver. Vi tror at åndelighet og innsikt vil kunne hjelpe deg og din helse. Du vil kunne lære mer om healing, selvhealing og hvordan du kan takle sykdom og problemer i hverdagen.

Turen vil også ta deg til vakre steder som den gamle Gullgraverbyen Ouro Preto som er på Unescos liste over verdensarv. Her vil du kunne se vakre kirker og en liten gullgruve. Du vil også få se den pittoreske byen Sabára og Congonhas som var byen der Dr. Fritz jobbet gjennom healeren Jose Arigo. Mellom byene vil vi også besøke Museet Arte som gir deg et morsomt tidsbilde tilbake til 60 og 70 tallet.eliane2 small

Du har også muligheten til å dra en dag inn til storbyen Belo Horizonte som nå er distriktets hovedstad.

Om healingen:

Få healing og åndelig kirurgi fra Eliane Gonçalves, en av Brasils største healere gjennom mange år. Når Eliane er i transe kanaliserer hun den kjente Guiden Dr. Fritz som tidligere jobbet med Jose Arigo. Arigo regnes av mange som Brasil og verdens største healer gjennom tidene.  Selv om Mediumet Eliane ikke er så kjent som John of God, kommer det hver uke hundrevis av brasilianere til Dr. Fritz sitt healingsenter Olhos da Luz (Øyne av lys).  Dr. Fritz jobber på både fysiske og psykiske plager og er kjent for sine gode healinger.

Dr. Fritz og hans team vil både jobbe med Healing og Åndelig Kirurgi. Når han jobber med åndelig kirurgi arbeider han med en kniv som han holder på utsiden av kroppen og operere i det åndelige legemet. Noen ganger inkluderer behandlingen akupunktur.

Healingen vil være gratis. I følge Elianes tro tar man ikke betalt for veldedighet. Healingen er åpen for alle trosretninger. Frivillige donasjoner er akseptert til å dekke kostnader for hjelpearbeidet.church small

Reisen:

Reisen starter i Belo Horizonte den 3. April og går frem til mandag 13 April.  Du hentes og bringes til flyplassen. For deg som melder deg på vil vi også komme med anbefaling av flybestilling. Du må reise den 2. April for å komme frem til den 3. Den kommer så snart vi har den klar med et reisebyrå. Prisen inkluderer kurs, transport i Brasil, overnatting og inngang til planlagte severdigheter er NOK 13.500,- Det må betales inn kr 2000,- ved bestilling. Resten betales en måned før turen starter. Bindende påmelding. Prisen inkluderer transport til og fra flyplassen, Inngang til severdigheter til healing og besøk som er inkludert i turen. Inkludert er frokoster vi rekker og 1 lunsjer og 3 middager som er inkludert i turen. Prisen er beregnet ut i fra at man deler et dobbeltrom. For enkeltrom kommer det et lite tillegg.

Påmelding til kurset og reisen skjer ved å sende e-post til André og Anne Kirsebom på e-posten mail@aspirit.no

Foreløpig program for 2020! (lagt ut 01.aug 2019. Endringer kan komme)
Fre.  3. April: Du hentes på flyplassen og kjøres til byen Congonhas. Velkomstmøte og informasjon.
Lør.  4. April: Healing hos Dr. Fritz i Congonhas. Hvile resten av dagen, eller se byen.
Søn. 5.April: Reise til Ouro Preto og besøk i Brasiliansk kirke og Gullgruve. Overnatting her.
Man 6. April: Kos de gi Ouro Preto før avreise til hotell i Sabára. Vi besøker Museum Arte på turen. 
Tirs. 7. April: Hviledag samt, kurs og meditasjon på Hotellet i Sabára. 
Ons. 8. April: Kurs på morgenen. Besøk Sabára. Rundtur i byen og kirkebesøk.
Tor.  9. April: Kurs og meditasjon i på Hotellet eller ta en Valgfri tur inn til Belo Horizonte.  (dette tilbudet koster litt ekstra.) 
Fre. 10. April: Meditasjon, kursdag og klargjøring til healing de neste to dager. Se Påskespillet i Sabára på Langfredag.
Lør.  11. April: Tidlig avreise for Healing hos Eliane og Dr. Fritz
Søn. 12. April: Tidlig avreise for Healing hos Eliane og Dr. Fritz
Man 13. April: Avreise til Flyplassen i Belo Horizonte og god tur hjem.

Vi tar forbehold om potensielle endringer av programmet. Vi kan ikke garantere besøk hos Eliane om uforutsette endringer skjer i deres program.