Trossamfunn

Få fantastisk healing av Dr. Fritz

Healing og Åndelig kirurgi i Oslo 19 og 20 September 2020.   Er utsatt inntil videre pga Koronafaren 
Dr.fritz.jpg
Vi vil informere om at Eliane og Dr Fritz kommer til å tilby gratis healing på Det Spirituelle Hjem.

De som skal ha healing må forhåndspåmelde deg for å sikre at du får plass.
De som møter frem vil da få et kønummer basert på når du møter.
Healingen starter med frammøte kl. 09.00. Dette tidspunktet er allerde fullbooket. 
Når du bestiller plass får du vite når du skal møte. 

Ønsker du melde deg på kan du sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Si i fra hvilke av dagene du ønsker å komme. Husk å skrive inn fullt navn, telefonnummer, e-post. 
For enkelte vil det etter hvert bli noe senere frammøtetid. De som reiser langt kan be om dette ved booking.
Du bør sette av hele dagen siden du vil måtte vente på behandling og gjerne trenger litt ro etterpå.

Mer om healingen til Eliane Gonçalves: Når Eliane er i transe og kanaliserer hun den kjente Guiden Dr. Fritz som tidligere jobbet med Jose Arigo.
Arigo regnes av mange som Brasil og verdens største healer gjennom tidene. Hver uke kommer det hver uke hundrevis av brasilianere til hennes healingsenter Olhos da Luz. Dr. Fritz jobber på både fysiske og psykiske plager og er kjent for sine gode healinger.
Dr. Fritz og hans team vil både jobbe med Healing og Åndelig Kirurgi. Når han jobber med åndelig kirurgi arbeider han med en kniv som han holder på utsiden av kroppen og operere i det åndelige legemet.
I Brasil jobber han også med fysisk kirurgi, men dette vil ikke skje i Norge på grunn av norsk lov.eliane2 small


Informasjon fra siste besøk som var sommeren 2018 og høsten 2019

Eliane Gonçalves, en av Brasils største healere gjennom mange år kom til Norge i slutten av Mai for å gi gratis healing til folk i Norge. Healingen foregikk den 31 mai, samt 1. og 3. juni. Med seg hadde hun 18 medarbeider som sørget for at healingguiden Dr. Fritz kunne jobbe gjennom Eliane. Ved siden av dette hadde vi også samlet rundt 30 folk fra Norge som hjalp til under arrangementet. Totalt sett var det godt over 500 healinger og noen kom flere dager. Hver dag hadde vi derfor mer enn 250 healinger. 
Resultater fra sommeren 2018:
I etterkant av besøket i 2018 satte vi igang en undersøkelse på resultatene. Basert på denne kunne vi fastslå at healingen hadde en effekt for 80 % av de som fikk helaing. 40 % ble helt bra eller markant bedre. 40 % ble bedre eller noe bedre. Disse kunne nok trengt mer healing. 20 % av de fremmødte følte ikke noen bedring.  Totalt sett kan dette regnes som meget gode resultater for det som bare var en eller to healinger per klient. 
Siden Dr. Fritz, Eliane og vi nå har mer erfaring med arbeidet her i Norge håper vi på enda bedre resultater nå i høst. 

  

Mer om healingen til Eliane Gonçalves:
Når Eliane er i transe og kanaliserer hun den kjente Guiden Dr. Fritz som tidligere jobbet med Jose Arigo. Arigo regnes av mange som Brasil og verdens største healer gjennom tidene.  Hver uke kommer det hundrevis av brasilianere til hennes healingsenter Olhos da Luz.  Dr. Fritz jobber på både fysiske og psykiske plager og er kjent for sine gode healinger.  

Dr. Fritz og hans team vil både jobbe med Healing og Åndelig Kirurgi. Når han jobber med åndelig kirurgi arbeider han med en kniv som han holder på utsiden av kroppen
og operere i det åndelige legemet. Noen ganger inkluderer behandlingen akupunktur. I Brasil jobber han også med fysisk kirurgi, men dette vil ikke skje i Norge på grunn av norsk lov.