Husrens - Lærlingeutdannelse som kan tas når du vil.

Husrens - Lærlingeutdannelse som kan tas når du vil.

Lærlingeordning som starter når du ønsker det. Bli med på et spennende opplæringsprogram for de som vil bli profesjonelle husrensere.

Husrens - Lærlingeutdannelse som kan tas når du vil.

Bli med på et spennende opplæringsprogram for de som vil bli profesjonelle husrensere. For å få en høy kvalitet på utdannelsen tilbyr vi nå et program som består av teori, praksis og at du er med på husrens som lærling.
Det vil være fokus på å utføre husrens på en rolig og balansert måte. Det er viktig å skape trygghet for alle parter og kunne være en tolk mellom ånder og mennesker. Vi garanter en spennende utdannelse med mange øvelser og spennende resultater.

Forkunnskaper:
For å kunne bli sertifisert husrenser i NSFM vil du måtte være sertifisert medium eller være på et avansert nivå i ditt mediumskap. Dette siden en husrens krever at du kan kommunisere med de ånder man møter.

Utdannelsen: - Det som inngår i utdannelsen er:

Teori og filosofi om husrens og om hvordan åndene i hus fungerer.
Dette får du via å studere pensumboken Mediumskap i teori og praksis av André Kirsebom. Du må lese sidene 86-94, 279-328 og 346-353 før første møte. Teorien vil også bli gjennomgått av lærer. 

  1. Praktisk lær der du skal løse en oppgave i Psykometri og i mediumskap.

  2. Bli med på 2-3 husrens. På disse vil du undervises og du vil få trene på den praktiske delen av rensingen. Minst to av de ganger som du er med må være godkjent for å bli godkjent husrenser. Trenger du flere å trene på vil du måtte bli med på flere.

  3. Skrive om minst en av de husrensene som du har vært på. Dette for å vise at du har fått innsikt i arbeidet som er utført.

  4. Eksamen: Kort skriftlig oppgave om husrens og etikk.

Dato: Hele året
Pris medlemmer 2700,- Ikke medlemmer 3000,-
Sted: Der det skal renses hus i hele Norge
Lærere: André Kirsebom. 90 12 22 80

Påmelding via e-post til mail@spiritualist.no
Ved påmelding skal det betales et påmeldingsgebyr på kr 1000,-
Betaling til konto 1503 34 36987
Dette trekkes senere av kursavgiften.

Kurs i regi av NSFM, Aspirit og André Kirsebom

Powered by Cornerstone