Norsk Spiritualistisk Healerforbund

NSH - Hvem er vi

NSH er et forbund som både jobber for det beste for sine healer og for sine klienter.
Forbundet ble etablert i 2007 og har siden starten jobbet for å bygge opp tilbud for sine healer og klienter. Vi vil nå jobbe for å kunne få flere gode utøver inn i vårt forbund. I dag har vi litt over 200 healere i forbundet vårt og er Norges største forbund. Vi ønsker velkommen både healere som jobber gratis for sine klienter og de som tar betalt for det.

Godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon.
Norsk Spiritualistisk Healerforbund(NSH) er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon for utøvere av alternativ behandling.
Alle aktive healere som er godkjent av NSH kan registrere seg i registeret for alternative behandlere i Brønnøysund.

Norsk Spiritualistisk Healerforbund

 

 

 

 

 

 

Klienter:
Det er viktig for oss i NSH å jobbe så godt og etisk som mulig. Vi etterstreber å kunne gi våre klienter den beste behandling som mulig til en hver tid. Man kan aldri love bedring for sine klienter, men når vi jobber ønsker vi å kunne gi en healing som skaper resultater. Vi er således opptatt av at våre klienter skal få best mulig utbytte av behandlingen, og at bedringen skal komme så raskt som mulig. Noen ganger vil det kunne holde med en time, mens det andre ganger vil
klienten trenge flere behandlinger. Alle healere innen NSH er bundet til å jobb etter vårt etiske retningslinjer for healere. Vil du vite mer om disse se nederst på denne siden.

Healere:
Vi jobber for at våre healere til en hver tid har et godt tilbud gjennom sitt medlemskap hos oss. Dette gjelder saker som informasjon, kurs, rimelig forsikring og gode tilbud. Våre godkjente healere inviteres og til å jobbe på de åndelige healing kveldene i alle våre avdelinger rundt om i landet.  

En av våre viktigste satsningsområder et markedsføring av våre healere. Våre aktive healere står på en liste over healer på nettsiden vår, denne listen markedsføres via annonser i blader som Medium, alternativ.no og via dagspressen. Ved siden av dette markedsfører vi oss via internett, blant annet gjennom alternativ.no.

Ønsker du å bli medlem av vår forening se på siden: Medlem av NSH

Hvis det er noe du lurer på så send meg en mail til: nsh@spiritualist.no

 

Hilsen  - Ledelsen i NSH

Powered by Cornerstone