Nyheter Bergen

Velkommen til Avdeling Bergen

 

Du finner oss i Ervingen Kulturhus, Kong Oscarsgt 18, i 2 etg.

Nyheter Bergen

 

 

 

 

 

 

Vi møtes rundt en til to ganger i måneden, hvor vi inviterer deg til Åndelige kvelder, healing kvelder, meditasjonskvelder og foredragskvelder. Dørene åpnes kl 17.30 og kvelden starter kl 18.00

 

Nyheter Bergen

 

NSF Bergen hadde sin spede start våren 2008 og har siden den gang vokst seg til å bli en solid avdeling. Vi tilbyr også noen ganger spennende foredrag innen tema som åndelighet, selvutvikling osv.

Mot slutten av året har en normalt en mini messe, som er veldig godt besøkt, hvor vi inviterer aktører i fra nærområdet til å være med å ha mini stand for en kveld, og det er gratis for publikum å besøke standen, de betaler kun vanlig inngangspris, som for vanlige kvelder i Bergen, kr 60 for medlemmer og 110 for ikke medlemmer.

 

Nyheter Bergen

Vi har også vår egen side på Facebook, hvor vi også deler arrangement for kveldene våre. Du finner avdelingen vår på Facebook. Trykk her

Vi har også vakre seremonier i NST, navnedag, konfirmasjon, bryllup & Gravferd – ta kontakt med oss i Bergen om du ønsker en ser emoni for deg og din familie.

Alle er hjertelig velkommen til spennende program og hyggelig samvær på våre kvelder!
Ta med deg godt hømør og besøk oss.

 

 

Kontakt for avdeling Hordaland er:

Leder Bergen:
Linda Andresen
mobil:47 66 66 81
E-post; lindaandresen82@hotmail.com

Kasserer Bergen;
Siri Helle

Medlemmer av ledelsen:
Anne Helene Lohne 
 

 

 

Nyheter Bergen

 

 

Facebook for avdelingen Trykk her 

Powered by Cornerstone