Nyheter Trøndelag

Avdeling Trøndelag

Nyheter Trøndelag

Vi er avdelingen i Trøndelag med base i Skogn. Startskuddet for denne avdelingen gikk 30. august 2017 og vi planlegger å ha åndelig møte ca én gang per måned. Det blir møter med healing, mediumskap og spennende foredrag. Etter hvert vil vi prøve å ha møter fra Trondheim i sør til Grong i nord. Inngang: 50,- for medlemmer av NST/NSF og 150,- for ikke-medlemmer.

I tillegg skal vi ha samtalesirkler mellom hvert møte der vi skaper et miljø for den gode samtale. Det finnes også rom for ulike temakvelder hvis det skulle være interesse for dette. Vi vil skape et sted som det skal være godt å komme til. Samtalen er for oss et veldig viktig aspekt av det å være spirituell og vi vil gjennom samtalene utvikle både vår spiritualitet og utvikle oss som mennesker. Inngang: 50 kr inkludert kaffe/te og noe å bite i.

Ved å søke på "Norsk Spiritualistisk Trossamfunn - Avdeling Trøndelag" på Facebook finner du siden vår og kan der senår neste arrangement er. Du kan også finne denne informasjon under aktiviteter på denne nettsiden.

Vi som har startet denne avdelingen er Hege Heia-Gideonsen og Magne Heia-Gideonsen. Hege er den første spiritualistiske presten som er utdannet og ordinert i Norge. Magne er spiritualistisk prestestudent. Begge er spirituelle healere og brennende opptatt av livet som spiritualist og hvordan spiritualismen kan hjelpe oss i hverdagen.

Nyheter Trøndelag

 

 

 

 

 

 

Kontakt for Trøndelag

Ledelsen i Avdeling Trøndelag består av:
Leder Hege Heia 90953982 hegeheia@gmail.com
Web/FB Magne Karlsen 41305573 magnegunvald@gmail.com

Avdelingen leder både NST, NSF og NSFH lokalt.

Bilde Facebook for avdelingen Trykk her

Powered by Cornerstone