Nyheter Rogaland

Avdeling Rogaland

Om avdeling Rogaland

Vi i Rogaland har eksistert siden 2013, og vi har samlingene våre i storsalen i Bekkefaret bydelshus. Vi har også samlinger fra 1900 huset på Bryne. Det vil sannsynligvis bli en del endringer på Bryne fremover da vi har fått inn i styret en som har ansvar der.

Vi ser på det som en mulighet til å nå ut til flere ved å ha samlinger både i Stavanger og på Bryne. Det er lett adkomst med tog til 1900 Huset, og det er ikke lengre fra Stavanger til Bryne enn det er fra Bryne til Stavanger.

Våre tilbud om spirituell workshop første mandag hver måned og spirituell samtalesirkel hver tredje tirsdag, på Stavanger Terapisenter må vi dessverre avlyse fremover da vi fra juli ikke lenger disponerer lokalene. Vi håper å kunne få til en ordning for dette på et senere tidspunkt.

Vi prøver å få til spennende sesonger med forskjellige foredrag fra kjente og mindre kjente aktører, lokale og lånte fra både Norge og utlandet. Vi har kanaliseringer fra scenen og healere som demonstrerer og tilbyr gratis healing på kveldene.

Vi har valgt å kalle flere av kveldene våre spirituell kveld fordi vi ønsker å kombinere healing og mediumskap. Det kommer an på foredragsholder og annet besøk som er til stede.

Vi ønsker alle medlemmer og gjester hjertelig velkommen til samlingene våre.

 

Nyheter Rogaland

 

Nyheter Rogaland

 

 

 

 

 

 

 

 

19.4.2023 hadde vi 10 års jubileum i avd. Rogaland

 

Kontakt for Stavanger

Ledelsen i Avdeling Stavanger består av:

Bodil Sæther (leder og kontaktperson) e-mail: bodil.saether@gmail.com Tlf: 476 21 399

Avdelingen leder både NST, NSF og NSH lokalt.

 

Nyheter Rogaland

 

Foto av Bodil Sæther

 

Ledelsen består av  Bodil Argenta Sæther og Ingvil Moen. Vi ønsker oss flere som har lyst til å jobbe med foreningen og ønsker å bidra. Ellers har vi en trofast gjeng hjelpere som alltid stiller opp, og får kveldene organisert og satt i stand.

Vi ønsker også innspill på hva våre medlemmer i Rogaland ønsker seg av foredrag og gjerne komme med anbefalinger til foredragsholdere.

.

Bilde facebook for avdelingen Trykk her

Powered by Cornerstone