Om healing

Om healing

Nedenfor er det svar på noen av de spørsmål som oftest blir stilt i forbindelse med Healing.

Hva er healing?

  • Healing er en prosess som kan hjelpe mennesker (eller dyr) til å få en bedre helse. Basert på erfaringer kan vi se at healing kan hjelpe folk med forskjellige problemer og plager. Healing hjelper på alle kroppens fire deler. Det fysiske menneske, det emosjonelle menneske (følelser), det mentale menneske (tanker) og det spirituelle menneske (tro og åndelighet).
  • Healingen skjer ved hjelp av en åndelig/energetisk kontakt mellom healer, klient og healingguider fra åndeverden som er der for å hjelpe oss. Åndene er positive,
    kjærlige, intelligente og ønsker å gi healing til de som mottar dette.
  • Healing er en naturlig evne. Muligheten for healing kan læres og utvikles av alle mennesker.

Hvordan virker det?

Healere jobber med det vi kaller en spirituell healing. Denne kommer fra våre healignguider. Healeren kanalsiserer denne healingen fra guidene til våre klienter. Jo bedre healeren er jo bedre kan han/ hun kanalisere healingen til klienten. 

Healingen vil gå til våre fire kropper, som er:
1. Den fysiske kroppen
2. Den emosjonelle som har med våre følelser å gjøre
3. Den mentale som har med tankene våre
4. Den spirituelle som har med vårt forhold til Gud og åndeverdenen. 

Healignen går samtidig til alle disse kroppene som også kan sees på som aspekter av oss som mennesker. 
Healingen vil både jobbe med årsaken til det som har forårsaket tilstanden (Sykdommen) og selve sykdommen. 
 

Hva kan det hjelpe?

Generelt sett kan healing hjelpe på alle sykdommer eller tilstander som er et bedre begrep. 
Det spiller ikke noen rolle om sykdommen er mental eller fysisk eller hvordan du har fått den. Healing vil normalt sett kunne hjelpe kroppen til å bli bedre og lindre smerter.
Virkningsgraden på healing kan være alt fra 0 til 100%. I noen tilfeller vil det ikke hjelpe, i andre kan du bli meget bedre eller helt bra. Generelt sett vil healing både jobbe med årsaken til problemet og symptomene.

Hvem virker det for?

To mennesker med samme sykdom som går til samme healer vil kunne få to forskjellige resultater. I og med at healingen jobber på det åndelige plan vil det kunne variere. Samtidig kan det hende at den det ikke virket for vil kunne få en fin virkning på et annet problem som han har hatt et helt annet sted i kroppen. Dette reiser noen nye spørsmål!

Må jeg tro på healing for at det skal virke: -  Nei du trenger ikke tro på det for at det skal virke, men du må ha et reelt ønske om healing for at det skal virke. Det er viktig at gir healingen litt tid, siden den kan virke med en gang eller etter litt tid. Når det er sagt er det alltid større sjanse for å lykkes om du er positiv.  

Har religiøs tro noen innvirkning:  - Nei, du kan tro på hva du vil, eller la være å tro i det hele tatt. Det spiller ikke noen rolle hvilken trosretning du eller healeren har. Hun/han kan være spiritualist, kristen eller muslim, det spiller ingen rolle.

Hva kan være årsaker til at det ikke hjelper:

  • Du må ha et reelt ønske om å bli bra.
  • Hvis det ikke er meningen at du skal bli bra vil det ikke hjelpe. Noen ganger skal vi lære noe av sykdommen, Da kan det hende at healingen ikke virker på dette tidspunktet. 
  • Tiden for at du skal bli bedere er ikke moden. Det kan hende at du vil trenge mange behandlinger før det starter å virke.
  • Alder vil ikke kunne heales på. Åndene gjør deg ikke yngre eller healer naturlig alderdom. Men selv om du er eldre vil de kunne heale på dine skydommer. 

Hvor fort virker det?

Healing kan virke umiddelbart eller det kan ta noe tid og flere behandlinger. Det er forskjellig fra gang til gang. Healing ligger så langt fra matematisk tenkning som overhode mulig.
Normalt sett vil en "dose" healing virke mens du er hos healeren og arbeide i deg frem til neste dag.

Hva bør jeg passe på?

Drikk gjerne en del etter behandlingen og ta det med ro resten av dagen. Du kan godt gjøre forskjellige aktiviteter men det er ikke noen ide å trene på 60 meteren.

Er det forskjell på healere?

Ja, det er forskjell på healere. Noen er flinkere til enkelte saker og andre til andre saker. De fleste jobber tilsvarende det vi vil kalle "allmennpraktiserende".  Det er mange forskjellige typer healing. Noen jobber spirituelt og noen jobber med andre typer healing. Generelt sett jobber de alle med den samme kraften. Generelt sett er healere som formidler kraft gjennom seg sterkere enn de som bruker sine egne magnetiske felt.

Powered by Cornerstone