Nyheter om healing

På denne siden vil du kunne finne nyheter som er spesielt for healere og de som er interresert i healing. 

NSH Nyhet
Gratis healing på Tirsdager
Gratis healing på Tirsdager
Gratis healing: I Oslo har vi gratis individuell healing på dagtid på tirsdager. Frammøte er mellom 11.00 og 13.30, på Det Spirituelle Hjem som ligger i Hoff Terrasse 6. Healingen kan være både på det fysiske og det emosjonelle. Under healingen vil du kunne få en kort samtale og healing. Bare møt opp, det er ingen booking. På Tirsdagerkl. 18.30 har vi også faste gratis healingkvelder, for mer informasjon se startsiden vår, "Hjem". Vi har åpent for alle og du får også her gratis healing. NB! - En kveld i måneden vil det være Spirituelle lærekvelder i stedet for healing. Er du healer og føler at du trenger mer tilhørighet, støtte og fellesskap, så er vi der for deg også. Vi organiserer, utdanner, "anbefaler" og godkjenner healere. Det er mange muligheter. Vi vil dette året ha aktiviteter flere steder i Norge, mye i samarbeid med medium for å gjøre kveldene enda mer spennende. Det vil være flest aktiviteter i Oslo, men trykk på "Avdelinger" på menyen i overkant pådennesiden, så finner du også møter andre steder vi er representert. Vel møtt!
Mange aktivieter i år!
Mange aktivieter i år!
Er du healer, lyst til å bli det eller er du bare nysgjerrig på healing? Ikke alt mellom himmel og jord kan eller skal forklares og healing er nok en av de tingene, og ikke er det skummelt heller. Mange healere kaller seg lysarbeidere og det er et fint ord, ja kanskje det best dekkende ordet. I dette ordet kan man legge mange ting som lys, kjærlighet, universet, energier, annen dimensjon og tro. Kom og hils på oss på et våre møter! Still spørsmål, observer eller ta del i healingen. Er du healer og føler at du trenger mer tilhørighet, støtte og fellesskap, så er vi der for deg også. Vi organiserer, utdanner, "anbefaler" og godkjenner healere. Det er mange muligheter. Vi vil dette året ha aktiviteter flere steder i Norge, mye i samarbeid med medium for å gjøre kveldene enda mer spennende. Det vil være flest aktiviteter i Oslo, men trykk på "Avdelinger" på menyen i overkant pådennesiden, så finner du også møter andre steder vi er representert.
Healing utdannelse hos oss? 
Healing utdannelse hos oss? 
Healing utdannelse hos oss? NSH har mange healere i foreningen og vi ønsker flere, og målet vårt er at flest mulig får tatt godkjent utdannelse og bli godkjente healere. I den forbindelse så organiserer vi flere kurs innen healing. Vi har vårt kurs innen Holistisk Healing som gir deg en god start på din utdannelse innenhealing.Med dette kurset kan du bli godkjent healer i forhold til myndighetens krav og du kan lære mye om en meget enkel og effektiv healingmetode. Neste kurs startersnart i nærheten av våre avdelinger. Vi har nå også gode videregående kurs basert på den nye boken "Healenes Hemmeligheter" avAndré Kirsebom. Boken og kurset gjør at du som allerede jobber med healing kan utvikle din healling til å bli ennå bedre. Se mer informasjon på våre kurssider. Vi har også rene VEKS -kurs (etikkseminar) for healere som allerede jobber med healing og ønsker å bli godkjent healer. Som en aktiv organisasjon ønsker vi også å utdanne flere lærere innen healing rundt om i Norge. Ønsker du å utdanne deg til lærer innen healing, ta kontakt med André Kirsebom.
MVA på healing 
MVA på healing 
Informasjon til healere om nye MVA-regler Informasjon om endringer i forhold til mva. på healing og alternativ behandling. Stortinget har dessverre tatt bort fritaket for mva. på healing og alternativ behandling. Både vi i NSH og andre innen bransjen jobbet for å unngå dette, men vi lykkes ikke. Se vedlegg for å se bestemmelsen. Dette betyr at alle måbetale 25 % mva. fra 1. januar2021på det de omsetter av healing og annen alternativ behandling. Det er en trist nyhet for oss alle, og vi får håpe at vi kan gå flere runder med politikerne i denne saken. (Unntaket er om det gis av autorisert helsepersonell og inngår som en integrert og sammenhengende del av helsehjelp etter helsepersonelloven som finansieres helt eller delvis av det offentlige) Når dette har skjedd er det flere saker som er viktig å huske på for din healer-bedrift. 1. Husk at du først skal betale mva. etter at du har omsatt for mer enn kr. 50.000,- kroner i et kalenderår. Dette betyr at du ikke trenger å betale mva. om du jobber lite og holder deg under kr. 50.000,- Vi vil sende deg mer informasjon og råd om mva. etter hvert. Når du skal starte betale mva. må du melde deg inn i mva. registeret, slik at du får betalt dette inn. Se gjerne https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-o rganisasjon/avgifter/mva/registrere/ 2. Husk at selv om du må betale mva. på din omsetning, så kan du da også trekke fra mva. på alt som det er mva. på som du kjøper inn og som er relatert til din omsetning. Det gjør at du får dekket en del av den omsetningen som skal inn til staten. Får du for eksempel dekket inn 40% av gjennom utgifter vil differansen 15 % og ikke 25% økning av skatter. (40 % kostnader tilsvarer 2/5 deler av 25 %) 3. Vi vil minne dere på at du må se på dine priser før du setter dem opp. Noen som har rimelige priser kan kanskje sette dem opp med 20 til 25%, men er du allerede høye priser kan det å sette opp for mye gjøre at du mister en god del omsetning. Du må derfor vurdere om du kan holde på klientene dine om det ikke blir et for stort prishopp. 4. Alternativregisteret er fremdeles et kvalitet-stempel. Det viser fremdeles at du er en seriøs utøver. NSH vil derfor fremdeles anbefale at man har forsikring og er i alternativregisteret. Klientene kan fremdeles sjekke om du er der og virker seriøs før de bestiller time hos deg.
Powered by Cornerstone