Sirkler

Sirkler

Det finnes flere forskjellige typer sirkler. De vanligste er utviklingssirkler, healingsirkler og fysiske sirkler.

Utviklingssirkelen er en sirkel hvor alle deltakerne jobber for å utvikle sine evner. Sirkelens medlemmer hjelper hverandre til dette. Ofte innen disse sirklene finner vi meditasjon, kanaliseringer, og mang øvelser for å bygge opp styrke og lære seg å bli mer sensitiv.

Healingssirkel er en sirkel som utviklingssirkelen men som vektlegger trening innen healing. Healingssirkler jobber også med felles fjernhealing til folk som ønsker dette.

Fysiske sirkler er de som jobber for å få frem fysiske bevis for at det et en åndeverden. Dette er en gammel form for sirkler som krever masse trening og ennå mer tålmodighet. Ofte jobber man i lang tid før det kommer resultater . Fysisk betyr at man får bevis som andre enn medier kan høre. Eksempler på dette kan være banking, vipping av bord, flytting av saker, oppbygging av ektoplasma og stemmer i rommet.

 

Finn eller skap en sirkel:

Er du medlem kan vi hjelpe deg med å finne eller skape en sirkel nær deg. Send oss en e-post der du forteller hva du ønkser, samt hvilket område av norge der du ønsker sirkelen. Legg inn til og fra postnummer.
Vi kan hjelpe deg med å formiddle kontakt med andre medlemmer som ønsker det samme.

Powered by Cornerstone