DSH - Sirkler

Det er planlagt og ha flere sirkler og samtalegrupper på Det Spirituelle Hjem. Så langt har vi to stykker, ett i mediumskap og et annet I klarsyn.

Mediumskap:
Hensikten med sirkelen er at de som driver med mediumskap, enten det er som nybegynnere eller avanser te og sertifiserte medium, skal ha et faglig forum hvor vi kan komme sammen for å øve og utvikle våre mediumistiske evner i samarbeid med andre. For tiden har vi ikke noen sirkel. Vi etablerer det etter behov.

Klarsyn:
Er du interessert i å lære mer om klarsyn? Opplever du ofte at du får inn informasjon om mennesker som stemmer? Vil du lære hvordan du kan utnytte ditt potensiale? Det blir nå igangsatt en sirkel med fokus på klarsyn. Vi vil jobbe med forskjellige øvelser. Hensikten med sirkelen er å gi deg en bedre forståelse på hvordan blande/lese energier. Du vil lære god arbeidsmetodikk, og hvordan kvalitet sikre bevis. Vi vil gjennomgå etiske og moralske dilemmaer i forhold til det å jobbe synsk. Du behøver ikke å ha forkunnskaper. Øvelser vil bli tilpasset deg og gruppen.

Dette kjøres nå som et kurs


Du kan finne mer informasjon, tid og priser under: Avdelinger - Oslo - aktivitetskalender